Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

ÅPNINGSTIDER FISKEUTSALG MANDAL

Butikken, Sommerkroveien 5

Man-fre: 07.00-17.00
Lørdag: 07.00-16.00
Søndag: stengt

Produkter

Lokal kortreist råvarer og sjømat er begreper som henger høyt hos oss. Vårt mål er å benytte mest mulig av de lokale råvarene som blir levert ved vårt fiskemottak. Dette sikrer høy grad av sporbarhet, samt kunnskap om hvem som har fanget fisken og med hvilket redskap fisken er tatt på. Dermed vet vi akkurat hvilke fisk som går til disk, og hva som kan bli brukt i produksjonen. Fiskerne i Mandal leverer råvarer av svært høy kvalitet, og dette kommer kundene våre til gode.

Vårt kjøkken lager daglig varme og kalde retter som du får kjøpt i fiskeutsalget i byen. Rettene er laget av lokale råvarer. Fiskekakene og fiskesuppa er våre slagere i varmedisken. I tillegg lager vi vår egen lutefisk. Røykeovnen vår lager mange flotte delikatesser. Vi bruker bøkespon i prosessen, og fisken blir røkt på gamlemåten med spon som brenner og avgir røyk inn i skapet. Våre røkevarer er av ypperste kvalitet med sterk god røyksmak.

Vårt kjøkken lager daglig en rekke forskjellige retter, varme som kalde. Retter som kan friste deg i utsalget vårt, kan være paella, fiskekaker, fiskesuppe, pizza, fiskegrateng, baccalao, fiskewok og en rekke andre retter.

Snitter og skalldyranretninger

Vi tilbyr også snitter og komplette koldtbord med alt av fisk, skalldyr, fjørfe, spekemat og kjøtt. For mer informasjon om våre koldtbord og skalldyranretninger se Fiske- og skalldyranretninger.

Lutefisk

Prøv vår egenproduserte lutefisk. Laget av skrei fra Værøy. I Mandal bruker skiver av lutefisken, i motsetning til den tradisjonelle fileten. Vi mener dette øker kvaliteten på det ferdige produkt.

 

 


 

 

Velkommen til en hyggelig handel hos oss i Mandal!

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

© 2023 Fiskelaget AS Mandal

Personvernerklæring

Logg inn